Jouw keuze
Zenderen
Hoofdstraat 16
€ 595.000,- k.k. of € 2.900,- p/m.
Type
Verkoop / Verhuur
Bouwjaar
1934
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Aangeboden: Horecaruimte met mogelijkheid tot exploitatie van een hotel op zichtlocatie en aan een drukke doorlopende weg gelegen in Zenderen. Inclusief royale bovenwoning met volop eigen parkeren en twee garageboxen.

Voor de verkoop/verhuur bieden wij het voormalige “Old Coopers Hall” aan op een fraaie zichtlocatie aan zeer drukke doorgaande weg gelegen in Zenderen ( gemeente Borne ) . Het object is gelegen aan de Hoofdstraat waar grotendeels het verkeer van en naar Borne/Hengelo/Almelo en richting Tubbergen doorheen loopt. Dit maakt de locatie tot een ultieme zichtlocatie en is daarom ideaal geschikt voor het voeren van een horecabedrijf, zelfs in de vorm van een hotel, maar zou eventueel ook geschikt kunnen zijn voor herontwikkeling naar detailhandel in combinatie met wonen, dan wel bed & breakfast, of een gehele tranformatie. Het object beschikt tevens over twee garageboxen en over een ruime parkeerplaats met maar liefst 45 parkeerplaatsen.

Locatie
De Hoofdstraat is dé verkeersader van Zenderen en maakt het een uitstekende plek voor horeca activiteiten. Zenderen is gelegen tussen Almelo en Borne/Hengelo en is het alternatief qua aanrijroute voor de snelweg.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van het object is 753 m², als volgt onderverdeeld:
– Begane grond: ca. 442 m²
– Eerste verdieping ca. 162 m²
– Tweede verdieping (woning) ca. 149 m²

Parkeren
Het object beschikt over 45 niet overdekte parkeerplaatsen op eigen terrein.

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.

Huurprijs:
€ 2900,- per maand excl. g/w/e

Opleveringsniveau
Leeg en bezemschoon in huidige staat.

Servicekosten
Geen, object beschikt over eigen aansluitingen t.b.v. nutsvoorzieningen.

Bestemmingsplan
Vigerende bestemmingsplan ‘Hertme Zenderen’ met bestemming Horeca tot en met cat. 2. Categorie houdt in ‘middelzware horeca’ zoals: bar, café, zalenverhuur, grillroom, maar geen discotheek/nachtclub. Tevens hebben wij navraag gedaan voor het voeren van een hotel en de gemeente Borne staat hier positief tegenover!

Kadastrale gegevens
Borne, A, 1848, 1965 en 1964. Gezamenlijk groot: 1.704 m²

Aanvaarding
In overleg met eigenaar, thans op korte termijn mogelijk.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
De heer Bert Mulder RM/RT / De heer Job Zwart K-RMT
074-205 10 18

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
horeca
Plaats
Zenderen
Bouwjaar
1934
Oppervlakte
Perceel
1704 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!