Over ons
Bedrijfs- woningmakelaars gedreven in vastgoed

JB Vastgoed Advies is ontstaan uit het reeds jaren bestaande kantoor MulderNijkamp. Door het aantrekken van nog een bedrijfsmakelaar / toekomstig partner en het uitbreiden van onze dienstverlening hebben we besloten de naam te wijzigen naar JB Vastgoed Advies. Zo kunnen we ons nog meer specialiseren in ( commercieel ) vastgoed , vastgoed beheer, taxaties voor zowel woningen en bedrijfspanden, alsmede verkoop / verhuur van onze vastgoedportefeuille.

Ons team
Even voorstellen
Contact:
Bel met 06 - 25 38 58 34
of stuur een e-mail
Bert A.J. Mulder RM/RT

Bert is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar / makelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed. Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Gedurende deze periode heeft hij ook het zoekplatform www.debedrijfsmakelaar.nl voor bedrijfsonroerend goed in Nederland gerealiseerd, waar hij nog immer eigenaar van is. Door een ideale combinatie van online en offline diensten heeft Bert een uitstekend overzicht van de actuele stand van zaken, en is zijn netwerk breed te noemen. Inmiddels heeft Bert inmiddels meer dan twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.

Contact:
Bel met 06 - 19 96 54 59
of stuur een e-mail
Job V.B. Zwart RT

Job is sinds 2016 actief in het vastgoed. Na zijn opleiding aan de Hogeschool Enschede, vastgoed & makelaardij te hebben afgrond en stage gelopen te hebben bij ThomaPost Enschede is Job aan de slag gegaan bij de REBO Groep. Een groot kantoor met meerdere vestigingen in Nederland.

Hier heeft Job veel ervaring opgedaan met alle facetten van het vastgoed, met het zwaartepunt op de bedrijfs- en beleggingsmakelaardij. Dit heeft Job uitgevoerd voor lokale opdrachtgevers maar ook voor grote landelijke particuliere en institutionele beleggers. Daar Job woonachtig is in Enschede, en hier ook een groot deel van zijn netwerk en kennis ligt, was het een logische stap om terug te keren naar Twente. Tevens heeft Job hier de mogelijkheden om zich te ontplooien tot partner van ons kantoor.

Contact:
Bel met 06 - 52 35 40 87
of stuur een e-mail
Mieke M.W.T. de Vries

Mieke geboren en getogen in Enschede heeft 10 jaar gewerkt, als secretaresse bij een regionaal aannemers/projectontwikkelingsbedrijf. Hierdoor ontstond de belangstelling voor het vastgoed. Sinds 8 jaar is Mieke werkzaam bij Debedrijfsmakelaar.nl waarbij zij secretariële werkzaamheden en het klantencontact onderhoudt. In 2017 is zij gestart bij MulderNijkamp Makelaars Taxateurs, dat sedert dit jaar opgegaan is in JB Vastgoed Advies. Hierbij ondersteunt zij het managementteam en heeft zij het volledige commerciële vastgoedbeheer onder haar hoede.

Contact:
Bel met 074 - 205 10 18
of stuur een e-mail
Elsemieke Oonk

Elsemieke is altijd werkzaam geweest in de modebranche. Uiteindelijk heeft ze besloten om een carrièreswitch te maken in de Makelaardij. Elsemieke heeft altijd veel affiniteit gehad hiermee. Elsemieke is per 1 oktober 2021 aan de slag gegaan als Commercieel Binnendienst Medewerker Bedrijfsmakelaardij bij JB Vastgoed Advies.

Contact:
Bel met 074 - 205 10 18
of stuur een e-mail
Oda Jansen

Oda is de creatieveling van JB Vastgoed Advies en is geboren en getogen in Salland. Ze heeft op veel plekken in Nederland ervaring opgedaan in de Grafische wereld en is nu neergestreken in Twente. 

Als onze Marketing en communicatie medewerker zal Oda alle grafische aspecten oppakken maar ook de website en social media onderhouden. 

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!