Over ons
Bedrijfs- woningmakelaars gedreven in vastgoed

JB Vastgoed Advies is ontstaan uit het reeds jaren bestaande kantoor MulderNijkamp. Met het aantrekken van een mede-eigenaar en het uitbreiden van onze dienstverlening hebben we besloten de naam te wijzigen naar JB Vastgoed Advies. Zo kunnen we ons nog meer specialiseren in ( commercieel ) vastgoed , vastgoed beheer, taxaties voor zowel woningen en bedrijfspanden, alsmede verkoop / verhuur van onze vastgoedportefeuille.

Ons team
Even voorstellen
Contact:
Bel met 06 - 25 38 58 34
of stuur een e-mail
Bert A.J. Mulder RM/RT

Bert is sinds 1999 actief in vastgoed. Hij begon zijn carrière als projectontwikkelaar / makelaar bij een grote vastgoedbelegger. Daar beheerde hij een miljoenenportefeuille gericht op de verkoop, het beheer en onderhoud van commercieel onroerend goed. Vervolgens was hij bijna 10 jaar vennoot bij Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Gedurende deze periode heeft hij ook het zoekplatform www.debedrijfsmakelaar.nl voor bedrijfsonroerend goed in Nederland gerealiseerd, waarvan hij nog altijd eigenaar is. Door een ideale combinatie van online en offline diensten heeft Bert een uitstekend overzicht van de actuele stand van zaken en is zijn netwerk breed te noemen. Inmiddels heeft Bert meer dan twintig jaar ervaring met commercieel vastgoed, zowel vanuit de eigenaar zijde van onroerend goed alsmede als bedrijfsmakelaar. Een ideale combinatie voor een uniek perspectief, de basis voor een scherp advies met meerwaarde.

Contact:
Bel met 06 - 19 96 54 59
of stuur een e-mail
Job V.B. Zwart RT

Job is sinds 2016 actief in het vastgoed. Na zijn opleiding aan de Hogeschool Enschede, vastgoed & makelaardij te hebben afgrond en stage gelopen te hebben bij Thoma Post Enschede is Job aan de slag gegaan bij de REBO Groep. Een groot kantoor met meerdere vestigingen in Nederland.

Hier heeft Job veel ervaring opgedaan met alle facetten van het vastgoed, met het zwaartepunt op de bedrijfs- en beleggingsmakelaardij. Dit heeft Job uitgevoerd voor lokale opdrachtgevers maar ook voor grote landelijke particuliere en institutionele beleggers. Daar Job woonachtig is in Hengelo, en hier ook een groot deel van zijn netwerk en kennis ligt, was het een logische stap om terug te keren naar Twente. Tevens heeft Job hier de mogelijkheden om zich te ontplooien tot partner van ons kantoor.

Contact:
Bel met 06 - 52 35 40 87
of stuur een e-mail
Mieke M.W.T. de Vries

Mieke geboren en getogen in Enschede heeft 10 jaar gewerkt, als secretaresse bij een regionaal aannemers/projectontwikkelingsbedrijf. Hierdoor ontstond de belangstelling voor het vastgoed. Sinds 11 jaar is Mieke werkzaam bij Debedrijfsmakelaar.nl waarbij zij secretariële werkzaamheden en het klantencontact onderhoudt. In 2017 is zij gestart bij MulderNijkamp Makelaars Taxateurs, dat 2021 opgegaan is in JB Vastgoed Advies. Hierbij ondersteunt zij het managementteam en heeft zij het volledige commerciële vastgoedbeheer onder haar hoede.

Contact:
Bel met 074 - 205 10 18
of stuur een e-mail
Eline Kleinsman

Eline is sinds december 2023 met veel plezier en enthousiasme als commercieel medewerker binnendienst begonnen bij JB Vastgoed Advies te Hengelo. Ze helpt u dan ook graag met de dagelijkse gang van zaken. Klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering staan bij haar hoog in het vaandel. Ze staat u graag te woord, zowel telefonisch als bij ons op kantoor in Hengelo! Tot ziens op de vastgoedmarkt!

Contact:
Bel met 074 - 205 10 18
of stuur een e-mail
Tom Senkeldam

Tom is woonachtig in Nijverdal en is sinds februari 2022 stagiair bij JB Vastgoed Advies welke hij inmiddels met succes heeft afgerond.

Vanaf september is Tom werkzaam als assistent makelaar/taxateur. Hij heeft zijn opleiding vastgoed en makelaardij aan de Hogeschool Saxion Enschede onlangs succesvol afgerond. Tom heeft ervoor gekozen om nog even te blijven plakken bij JB Vastgoed Advies en zo naast de opleiding meer ervaring op te doen in de markt van de bedrijfsmakelaardij. Zo houdt hij zich onder andere bezig met het uitwerken van taxaties alsmede het ondersteunen van de verhuur/verkoop van commercieel vastgoed.

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!