Verkoop & verhuur

Wij leiden potentiële klanten niet rond, wij verkopen het aan de klant! We maken professionele interieurfoto’s, schrijven een ijzersterke advertentietekst en plaatsen dit op vele online media waaronder funda , funda inbusiness, www.debedrijfsmakelaar.nl, waar JB Vastgoed zelf initiator en eigenaar van is. Door deze exclusieve marketing instrumenten kunnen wij uw bedrijfspand of woning maximaal onder de aandacht brengen.

Ook maken wij uiteraard gebruik van social media, als linked in en facebook. Doordat onze makelaars maar ook onze website hier een groot aantal volgers in heeft, wordt ook via deze weg uw pand bij een breed publiek onder de aandacht gebracht.

Wij plannen de bezichtigingen, in nauw overleg met. Voeren op gepaste tijdstippen en met regelmaat na-bel acties met mogelijke kandidaat koper / huurder.

Na een geschikte partij te hebben gevonden gaan we in onderhandeling om vervolgens voor beide partijen tot een succesvol resultaat te komen.

Na een overeenkomst te hebben bereikt, zullen we een koop- / huurovereenkomst opstellen. Tevens zullen we zorgdragen voor de begeleiding naar de notaris en  bij verhuur zullen wij erop toezien dat de waarborgsom / bankgarantie op tijd bij verhuurder  is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u, bij verhuur en verkoop en wat de kosten hiervan zouden zijn, mail of bel ons dan. Wij verzorgen op maat gemaakt advies, waar ook altijd een passende prijs bij hoort. Hierdoor werken wij niet met vaste tarieven en/of courtages

We mailen gegarandeerd dezelfde dag nog terug en nemen elk inkomend oproep serieus. We plannen bezichtigingen zo snel mogelijk in en handelen razendsnel zodra er een transactie in beweging komt. We voorkomen leegstand en onnodige kosten.