Jouw keuze
Enschede
Strootsweg 18B
€ 110,- per m² per jaar
Type
Huur
Bouwjaar
2001
Oppervlakte
210 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te huur: Eigen zelfstandige kantoorruimte op de 2e verdieping, gelegen op zichtlocatie

Algemeen
Bij deze bieden wij een kantoorruimte van ca. 210 m² te huur aan, de ruimte is “turn key” te huren. Bij de te huren kantoorruimte horen eveneens parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is het geheel gelegen op uitstekende locatie.

Locatie
Het object is gelegen aan de Strootsweg 18b te Enschede en is gelegen op fraaie zichtlocatie. Het geheel heeft een uitstekende ontsluiting en is direct gelegen aan de rijksweg A35 nabij de afslag Enschede West. Daarnaast staat het direct in verbinding met de verbreding van Auke Vleerstraat, welke leidt naar het transportcentrum, B&S park, Arke Stadion en de Universiteit Twente.

Bereikbaarheid
Het object is zowel middels eigen- als openbaar vervoer goed te bereiken. Het object is vrijwel direct gelegen bij de op- en afrit van de rijksweg A35 welke leidt richting Almelo/rijksweg A1 of de Duitse grens. Op ca. 9 minuten loopafstand is een bushalte gesitueerd.

Bestemming
Het pand valt onder de bestemming “Bedrijventerrein Havengebied – Westerval Noord” met als enkelbestemming “Bedrijventerrein” en met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’.

Oppervlaktes
ca. 210 m²

Voorzieningen en indeling
Entree, hal, toiletten, keukenblok, systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen, meerdere kantoorkamers, tapijt, airco units.

parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig op het terrein.

Huurprijs
€ 110,- per m2, per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen

Energielabel:
Het kantoorobject beschikt over energielabel A

Aanvaarding
In overleg met verhuurder.

Huuraanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/borg ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model), zoals gehanteerd door de Nederlandse branche organisaties.

De oppervlakten zijn gemeten door de verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Contactpersoon: de heer A.J. Mulder RM RT / de heer J.V.B. Zwart RT
Tel. nummer: 074-205 10 18

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Enschede
Bouwjaar
2001
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!