Jouw keuze
Almelo
Molenstraat 5
€ 800,- p/m.
Type
Huur
Status
Verhuurd

Omschrijving

Te huur! Schitterend kleinschalig winkeltje te huur in een van de pittoreske winkelstraten van Almelo.

Algemeen
Aan de rand van het centrum op een mooie zicht locatie vind je deze mooie, sfeervolle winkelruimte/kantoorruimte. Wij bieden deze ruimte te huur aan per 1 maart 2021 of eerder in overleg. Deze bedrijfsruimte heeft alle mogelijkheden voor een kleinschalige winkel zoals we deze tegenwoordig kennen in Almelo. Denk aan een kledingboetiek, een noten- en kaaswinkel, een leuke bak- of kookwinkel of bijvoorbeeld een kleine gespecialiseerde groentewinkel. Ook een kantoor zoals bijvoorbeeld een fotograaf of een reclamebureau zou hier zeer op zijn plaats zijn. De ruimte is voldoende voor ca. 6 bureaus, een grote spreektafel en kasten.

Het pand heeft een mooie, nostalgische gevel. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 105 m² waarvan ca. 80 m² begane grond en 25 m² vide. De ruimte is afgewerkt met plafonds, elektra en gas en er is een keuken/pantry en toilet aanwezig. De gladde gecoate betonvloer geeft een modern uiterlijk. Via de achteruitgang kom je achter het pand en loop je zo de prachtige groene Gravenallee in.

Rondje Noord zoals de winkeliers van de Molenstraat, Oranjestraat, Doelenstraat en de Grotestraat Noord dit stuk noemen, is ondertussen één van de gezelligste centrumbuurtjes van Almelo geworden met een geheel eigen identiteit. Rondje Noord organiseert gezamenlijk al jaren een zeer succesvolle nostalgische kerstmarkt maar ook tal van andere leuke activiteiten. De drukke winkelstraat Oranjestraat ligt vlak om het hoekje.

Locatie
De Molenstraat is zeer goed bereikbaar. De straat vormt een van de aders richting de rest van het centrum en rondom op 1 minuten loopafstand van de bedrijfsruimte/winkel is er voldoende parkeergelegenheid. Het station is op 5 minuten loopafstand.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de winkel betreft ca. 105 m² en is als volgt onderverdeeld:
Begane grond: ca. 80 m² vvo.
1e verdieping: ca. 25 m² vvo

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn er voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
€ 800,- per maand te vermeerderen met BTW.

Voorschot g/w/e/:
Voorschot gas, water, electra en extra diensten: € 160,- per maand, excl. btw (inclusief o.a. glasverzekering, servicecontract cv, servicecontract brandblusapparaat, glazenwassen buitenzijde).

Opleveringsniveau
In huidige staat en onder andere voorzien van:
– Opvallend mooie gevel
– pantry
– Toiletruimte
– Gecoate vloer
– Geen promotiekosten

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Almelo valt het object in de bestemming ‘centrum Oost’ en heeft de brede bestemming ‘Centrum – 2’.
Hierin valt onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca cat 1 en 4.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, thans in overleg met verhuurder.

Waarborgsom
Ter grootte van een kwartaalverplichting incl. BTW.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuurder gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Per 1 maart 2021, eventueel eerder in overleg met de opdrachtgever.

LET OP: Het pand is te huur voor uw eigen winkel of kantoor. Maar het concept van de huidige huurder SUITE 5 is eventueel ook ter overname. Zij hebben prachtige meubels en woonaccessoires. Kijk op hun website https://www.suite5.nl/

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: dhr. Job Zwart of dhr Bert Mulder
074-2051018

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
winkelruimte
Plaats
Almelo
Oppervlakte
Winkelruimte
105 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!