Jouw keuze
Hengelo
Lintelerweg 40
€ 60,- per m² per jaar
Type
Huur
Bouwjaar
2000
Oppervlakte
248 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te huur! Ruime showroom anex kantoorruimte op kantorenpark Levelsplein in Hengelo!

Het Levelsplein biedt zowel kleine als grote bedrijven een variatie aan mogelijkheden. Verschillende wensen, opties en indelingen zijn bespreekbaar. Flexibele huur- en opzegtermijnen behoren tot de mogelijkheden. Alle voorzieningen en services in de kantoorpanden zijn van hoog niveau. Voor verdere informatie omtrent de panden zie ook levelsplein.nl.

Door de aankoop van de Lintelerweg 40 is Levelsplein uitgebreid met kantoorruimte en kleinschalige bedrijfsruimtes. De 4 panden betreffen nu ca. 7.500 m² kantoorruimte en 650 m² bedrijf/opslagruimte. Daarbij is het parkeerterrein opnieuw ingedeeld waardoor er 90 parkeerplaatsen zijn toegevoegd en in totaal een parkeercapaciteit is ontstaan van 225 parkeerplaatsen. Momenteel worden er ook 12 garageboxen gerealiseerd op het Levelsplein.

Locatie
De vier panden waaronder de Lintelerweg 40 is op een toplocatie gelegen op businesspark Westermaat met een uitstekende bereikbaarheid voor zowel eigen als openbaar vervoer. De oprit van de A1 richting Deventer/Amsterdam of Enschede is met 1 minuut bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn aan de Vosboerweg en Europalaan op circa 5 minuten loopafstand gelegen.

Oppervlaktes en prijzen
Begane grond beschikbaar:
– unit 0.89 ca. 30 m² voor € 250,-
– unit 0.10 ca. 45 m² voor € 930,-
– unit 0.12 ca. m² voor € 2.090,-
Eerste verdieping beschikbaar:
– unit 1.15 opslagruimte ca. 40 m² voor € 230,-
– unit 1.16 opslagruimte ca. 30 m² voor € 180,-

Garageboxen
– per stuk ca. 18 m² voor € 250,- excl. BTW en servicekosten.

Naast de garageboxen zijn in de bovengenoemde prijzen het aandeel servicekosten opgenomen. Deze zal in de huurovereenkomst worden uitgesplitst op basis van voorschot met nacalculatie. De prijzen zijn per maand en exclusief BTW.

In de bovengenoemde prijzen is het aandeel servicekosten opgenomen. Deze zal in de huurovereenkomst worden uitgesplitst op basis van voorschot met nacalculatie.

Combineren is uiteraard mogelijk. Tevens kan in overleg de units worden vergroot/verkleind en volledig turn-key worden opgeleverd.

Parkeren
Het pand beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen direct aan de voorzijde van het object gelegen.
Kosten parkeerplaats zijn € 399,- p.p.p.j

Opleveringsniveau:
– vrije hoogte van 7 meter!;
– constructie om zwaardere materialen aan op te hangen, denk aan ledschermen of de tal van toepassingen voor bijvoorbeeld een fotografiestudio;
– eigen pantry;
– representatieve entree met interactief ledscherm;
– vloerbedekking in 2022 geheel vernieuwd!;
– systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
– topkoeling;
– databekabeling;
– alarm met beveiligingsronde door een beveiligingsbedrijf!;
– grote algemene kantine voor alle huurders voorzien van volwaardige keuken en diverse zitjes, compleet gerenoveerd in 2022;
– toiletgroep per verdieping;
– glasvezelverbinding.

Bestemmingsplan
Het object valt binnen bestemmingsplan ”Bedrijventerrein Westermaat” met als bestemming Bedrijventerrein – Kantoor met de functie aanduiding bedrijf tot en met cat. 3.1.

Huurtermijn
Flexibele verhuur is mogelijk.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Waarborgsom
In overleg.

Omzetbelasting
De huurprijzen zijn belast met BTW. Bent u niet BTW plichtig? Ook geen probleem, vraag naar de voorwaarden.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk, thans in overleg met verhuurder.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoed Advies
De heer J.V.B. Zwart RT
Tel. 074-205 10 18
E: info@jbvastgoedadvies.nl

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Hengelo
Bouwjaar
2000
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!