Jouw keuze
Hengelo
Adam Smithstraat 22
€ 564.500,- v.o.n. of € 2.900,- p/m.
Type
Verkoop / Verhuur
Bouwjaar
2023
Oppervlakte
210 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Objectomschrijving:
Unieke kans te ondernemen in uw eigen nieuwe duurzame kantoorvilla gelegen nabij de snelweg A1!

Het representatieve kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 210 m² (3 verdiepingen) en is gelegen op zichtlocatie op Businesspark Westermaat Campus te Hengelo. Het nieuwe gebouw ligt centraal in Twente en is zeer goed bereikbaar met auto, fiets of openbaar vervoer. De kantoorvilla wordt momenteel gebouwd en de verwachte oplevering is begin 2024. De nieuwe kantoorvilla is zeer duurzaam (gasloos en hoge isolatiewaarden) gebouwd en hierdoor zijn uw energiekosten laag. Door de vele en hoge raampartijen heeft de villa een prettige werkklimaat. De kantoorvilla beschikt over een parkeerterrein met 6 eigen parkeerplaatsen met 2 elektrische laadpunten en gezamenlijke fietsenberging. De groene omgeving leent zich uitstekend voor een korte wandeling in de pauzes. Kortom een ideale werkplek voor u, uw personeel en waar u uw klanten goed kunt ontvangen.

Indeling:
U komt binnen via de ruime entree. Centraal in de ruimte bevindt zich de pantry met sanitaire ruimte en trap opgang naar de verdieping. De eerste verdieping is identiek ten opzichte van de begane grond. De tweede verdieping is voorzien van een ruim dakterras gelegen op het westen met prachtig uitzicht. De kantoren zijn zo ontworpen dat iedere koper een eigen indeling kan kiezen, van een open ruimte zonder tussenwanden tot een kantoor met meerdere individuele werkplekken. Kato kan worden ingeschakeld om een plan te bedenken betreffende de inrichting van het pand.

Vloeroppervlak:
Begane grond: ca. 71 m² (ca. 6,2 m. x 12,4 m.)
1e verdieping: ca. 71 m² (ca. 6,2 m. x 12,4 m.)
2e verdieping: ca. 46 m² (ca. 6,2 m. x 8 m.)
Dakterras: ca. 22 m² (ca. 6,2 m. x 3,5 m.)
Totaal: ca. 210 m²

De oppervlakten zijn gemeten door de makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Locatie:
Adam Smithstraat 22, 7559 SW HENGELO

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Hengelo
Sectie: U
Nummers: 4639, 4644 en 4648
Groot: 158 m²

1/4e onverdeeld aandeel in het mandelig perceel (toegangsweg, openbare groenstrook en fietsenstalling)

Gemeente: Hengelo
Sectie: U
Nummers: 4641, 4616, 4618, 4619, 4620, 4621, 4622 en 4623

Bestemming:
Het vigerende bestemmingsplan betreft ”Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming ”Bedrijventerrein – Campus”. De objecten vallen binnen Campus deelgebied 4. Hieronder vallen onder andere financiële instellingen, verzekeringswezen, reclamebureaus, uitzendbureaus en onderwijsinstellingen. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Adam Smitstraat, onderdeel uitmakend van Businesspark Westermaat. Businesspark Westermaat is centraal gelegen in Twente en goed bereikbaar via de snelweg A1 en A35. Het kantoor is per auto binnen 10 minuten te bereiken vanuit Hengelo, Almelo, Enschede of de Duitse grens. Middels het openbaar vervoer is het object ook uitstekend te bereiken per bus. Op de Westermaat Campus zijn bedrijven gevestigd zoals Eaton, Tebodin, Ten Cate, Sensata, Unit4, Silk-ka, Trumpf en Electromach.

Parkmanagement
Alle vastgoedeigenaren op Businesspark Westermaat Campus zijn samen verenigd in de Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Campus. Doelstelling van het parkmanagement is het behoud van de kwaliteit van het bedrijvenpark. Vanuit het parkmanagement wordt het groenonderhoud van de publieke en private ruimte aangestuurd. Zo zorgen ze voor een eenduidig en hoge kwaliteitsstandaard. Tevens zorgen zij voor de beveiliging van het terrein, er zullen per locatie 2 camera’s worden gemonteerd die gekoppeld zijn aan een centraal systeem. Voor meer informatie over het Parkmanagement kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Onderhoud mandelig perceel
De vier eigenaren richten gezamenlijk een ”vereniging voor onderhoud” op. Zij betalen gezamenlijk € 2.000,- per jaar (dus € 500,- per eigenaar) aan het Park management voor het buitenterrein.

Voorzieningen:
– Hoge isolatiewaarden;
– Zonnepanelen op het dak;
– Warmtepomp voor van verwarming van het gehele gebouw;
– Airco-unit;
– Koude- en warme lucht wordt middels airsocks afgegeven (wat een zeer comfortabel klimaat geeft en per verdieping regelbaar is);
– Dubbele elektrische laadpaal;

– PVC vloeren;
– Wandafwerking incl. inbouw wand contactdozen en voldoende patch punten met utp-bekabeling;
– Patch kast;
– Koffiezetapparaat van de Koffie fabriek;
– Tweetal Veloretti fietsen;
– Pantry op de begane grond met koelkast
– Pantry op de verdieping met koelkast, vaatwasser en combi magnetron
– 3 toiletten met toiletfontein (op de begane grond en eerste verdieping);

Vraagprijs:
€ 564.500,- v.o.n. te vermeerderen met 21% omzetbelasting.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Huurprijs:
€ 2.900,– excl. BTW per maand

Huurcondities:
Ingangsdatum: in overleg
Huurtermijn: 5 (vijf) jaar
Huurverlenging: in overleg
Opzegtermijn: in overleg
Huurverlenging: in overleg
Huuraanpassing d.m.v. indexering per jaar op basis van de reeks consumentenprijsindexcijfers (alle huishoudens)
Bankgarantie/Waarborgsom is drie maanden huur + BTW

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Alle verstrekte informatie moet worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Collegiaal Euverman Bedrijfsmakelaars en Vastgoedbeheerders

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Hengelo
Bouwjaar
2023
Oppervlakte
Perceel
659 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!