Jouw keuze
Borne
Rientjesoven ong
€ 1.060.000,- v.o.n.
Type
Verkoop
Bouwjaar
2023
Status
Verkocht

Omschrijving

Te koop! Moderne en nieuw te realiseren kantoorruimte met bedrijfshal gelegen op het moderne industrieterrein Veldkamp te Borne!

Algemeen
Bij deze bieden wij een bedrijfsobject aan welke bestaat uit een bedrijfshal van ca. 420 m² met een vrije hoogte van 6,5 meter met kantoorruimte gelegen op de begane grond en verdieping van in totaal ca. 310 m² bvo. Het object maakt deel uit van een groter complex. kavel 40a -aan de straatzijde gelegen- is verkocht aan een eindgebruiker die het object gaat gebruiken voor kantoordoeleinden en opslag (een fijne buur!).

De bedrijfsruimte is toegankelijk middels twee elektrische overheaddeuren en twee loopdeuren. De kantoorruimte beschikt over een mooie entree partij en wordt uitgevoerd met een mooie glazen gevel waardoor er veel daglicht toetreding ontstaat. Daarbij zit je aan de achterzijde van het complex, hierdoor heb je een prachtig vrij uitzicht op de waterpartij vanaf je werkplek en zit je op een goede zichtlocatie!

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijfsobject is op uitstekende locatie gelegen op het jonge en goed lopende bedrijventerrein Veldkamp en is zowel middels openbaar vervoer als eigen vervoer goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is op ca. 500 meter loopafstand te bereiken. Op enkele autominuten bevinden zich De rijks snelwegen A1/A35. Daarbij wordt het bedrijfscomplex zo gebouwd en het buitenterrein zo ingericht dat je er met een kleine vrachtwagen/grote bus omheen kan rijden.

Bestemming
Het pand valt onder de bestemming ”De Veldkamp 2014” met als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en met functieaanduiding ‘ bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Kadastrale situatie
Hengelo (O), U, 3267 en 3232 (gedeeltelijk) , gezamenlijk groot: 2.500 m².

Bij de verkoop krijgt koper ca. 576 m² in eigendom en wordt koper voor 50% evenredig eigenaar van het mandelige terrein. Dit betreft een kavel van ca. 1.059 m² en betreft voor de duidelijkheid de parkeerplaatsen en weg om het complex.
Dit betekent tevens dat de 26 gerealiseerde parkeerplaatsen in deelgebruik zijn met de andere gebruiker van het complex.

Oppervlaktes en indeling

Kantoorruimte begane grond: ca. 155 m² bvo.
Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 155 m² bvo.
Bedrijfsruimte: 420 m² bvo.
Vraagprijs: € 1.060.000 v.o.n. excl. btw.

Meerdere opties in overleg mogelijk.

Bijzonderheden

Bedrijfshal:
– Twee grote elektrische overheaddeuren met daarnaast separate loopdeuren;
– Verlichting in de hal (IP20 per 50 m²);
– Betonvloer monolithisch afgewerkt;
– Vrije hoogte van ca. 6,5 meter;
– Volledige meterkast.

Kantoorruimte:
– Voldoet aan BENG eisen;
– Verdiepingsvloer middels betonnen kanaalplaatvloer;
– Volledig afgemonteerde en betegelde toiletgroep, separaat dames- en herentoilet;
– Systeemplafond voorzien van LED-panelen;
– Wanden behang klaar;
– Turn-key opleveringsniveau in overleg mogelijk!

Parkeren
Op eigen terrein zijn 26 parkeerplaatsen aanwezig (gedeeld met gebruiker voorzijde object).

De verkoopprijs is excl. btw en vrij op naam (v.o.n.), dit betekent dat kosten voor notarieel transport en inschrijving bij het kadaster zijn inbegrepen. De prijzen zijn gebaseerd op uitvoering bouw in 2023. Daarbij wordt de verkoop vastgelegd in een koop- aannemingsovereenkomst waarbij de betaling zal plaatsvinden middels 6 termijnen (termijn 1 grond- en ontwikkelingskosten, termijn 2 t/m 6 per aanvang van een bouwfase).

Parkmanagement:
Op het bedrijventerrein is parkmanagement van toepassing. Iedere eigenaar van een kavel en/of bedrijfspand is verplicht lid van de Coöperatie Parkmanagement en is verplicht tegen een vergoeding gebruik te maken van de 4 parkmanagementdiensten:
– Collectieve beveiliging en alarmopvolging;
– Bewegwijzering/entreebord;
– Collectieve afvalinzameling en
– Een aanspreekpunt: uw parkmanager.

Aanvaarding
In overleg met opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: de heer A.J. Mulder RT-RM en/of de heer J.V.B. Zwart RT
074-205 10 18

Collegiale verkoop met Euverman Bedrijfsmakelaars en Vastgoedbeheerders

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Plaats
Borne
Bouwjaar
2023
Oppervlakte
Perceel
2500 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!