Jouw keuze
Almelo
Brugstraat 11*
€ 275,- p/m.
Type
Huur
Oppervlakte
3.494 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Omschrijving
Te huur aangeboden courante kantoorruimte, diverse metrages beschikbaar van kantoorkamer tot volledige vleugels!
Koop op termijn beschikbaar en turnkey opleveringsniveau mogelijk!

Over Dreesz (verhuurder)
Dreesz ontwikkelt gebouwen waarin verschillende vormen van workspaces rondom en in een sociaal hart worden gebouwd. Workspaces die zich kunnen aanpassen aan de veranderende vraag van de gebruiker tijdens de hele lifecyle – van student tot pensionado. Dreesz richt zich op alle ondernemers die een plek zoeken om te werken of om het hele bedrijf te vestigen. Bij Dreesz worden er namelijk werkplekken in co-work vorm aangeboden maar ook grote metrages geschikt voor grote bedrijven. Hierbij is zowel huur als koop op termijn mogelijk. Dit betekent dat je als ondernemer na 10 jaar huren het eigendom verkrijgt van de gehuurde kantoormeters zonder tussenkomst van een bank!

Algemeen
Nabij het centrum van Almelo, op zicht- en stationslocatie, bieden wij u een fraaie kantoorobject aan waarbij diverse metrages beschikbaar zijn voor de verhuur. De ruimtes worden volgens het concept van Dreesz opgeleverd. Hierbij zitten diverse diensten al inbegrepen in de prijs voor de kantoorunits zoals: gas/water/licht, internet, vermelding receptiezuil, gebruik app (openen slagboom/sloten, reserveren vergaderruimtes), gebruik vergaderruimtes, koffie/thee, vermelding receptiezuil.

Locatie
Het object is uitstekend gelegen nabij het centrum van Almelo en het trein- en busstation van Almelo. Dit maakt deze locatie een unieke locatie voor een brede doelgroep en is toekomstbestendig.

Oppervlaktes en prijzen (prijzen excl. BTW)
Er zijn nog meerdere kantoorruimtes en werkplekken beschikbaar voor de verhuur. Voor elke ondernemer is hier een geschikte ruimte te vinden. Een 1-2 persoonskantoorruimte van 19 m2 is al te huur vanaf € 275,- per maand all-in. De grootste kantoorruimte is zo’n 454 m2 en al te huur vanaf € 5.259,- per maand all-in. Ben je nog niet toe aan een kantoorruimte maar heb je wel behoefte aan een plek om te werken met een breed aanbod van faciliteiten? Huur dan een werkplek voor slechts € 99,95 per maand! Zie onderstaande voor een specificatie van de beschikbare meters.

Begane grond 208 m2 – €2.409,00 p/m
Begane grond 229 m2 – €2.653,00 p/m
1e verdieping 454 m2 – €5.259,00 p/m

Diverse kantoorkamers op de verdiepingen:
Circa 20 m² – € 275,00
Circa 29 m² – € 399,00
Circa 49 m² – € 674,00
Circa 59 m² – € 811,00
Circa 78 m² – € 1.073,00
Circa 88 m² – € 1.210,00
Circa 94 m² – € 1.293,00

De meerprijs van een parkeerplaats bedraagt € 33,33,- per maand.

Custom floors
Dreesz heeft naast starters ondernemingen ook ruimte voor gevestigde bedrijven. Grotere metrages zijn vrij samen te stellen tot wel 1000m2 en kunnen helemaal worden ingericht zoals jij dat wil. Bij Dreesz deel je faciliteiten in het kantoorpand met andere ondernemingen. Ieder heeft zijn eigen kantoorruimte, naar gewenste grootte, maar de algemene faciliteiten worden gedeeld. Door het sociale hart in het pand komen jij en je medewerkers in aanraking met veel verschillende ambitieuze ondernemers. Door samen te lunchen, een gezamelijke ruimte om te relaxen en een gezellige VrijMiBo is een gesprek met andere ondernemers om de hoek. Netwerken wordt laagdrempelig, wat een echte community creëert binnen het gebouw.

Parkeren
Het object beschikt over een afgesloten parkeerterrein met circa 63 parkeerplaatsen voor de gebruikers van het object op basis van fair-use.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, thans e.e.a. in overleg met de verhuurder.

Voorzieningen
Kantoorkamers worden turn-key opgeleverd en worden verhuurd incl:
– Servicekosten
– 24/7 toegankelijkheid
– Bushalte voor de deur
– Parkeergelegenheid
– OV toegankelijk
– Onbemande supermarkt aanwezig
– Koffie/thee
– Elektronische sloten
– Elektronische receptie
– Wifi
– Sportschool
– Kapper

De grotere vleugels kunnen naar wens van de huurder worden aangepast!

Huurtermijn
Voor de kantoorkamers is flexibele huur mogelijk. De grotere units zijn in overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Waarborgsom
In overleg.

Omzetbelasting
De huurprijzen zijn belast met BTW. Bent u niet BTW plichtig? Ook geen probleem, vraag naar de voorwaarden.

Aanvaarding
Op korter termijn mogelijk, thans in overleg met verhuurder.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT
074-30 30 296

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Almelo
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!