Bedrijfs- woningmakelaars
gedreven in vastgoed

We stellen mensen op de eerste plaats bij alles wat we doen, geven u altijd helder, eerlijk goed advies over onroerend goed en helpen de ruimte te creëren waar mensen willen zijn.

Ons verhaal

Gedreven in vastgoed

JB Vastgoed Advies is ontstaan uit het reeds jaren bestaande kantoor MulderNijkamp. Door het aantrekken van nog een bedrijfsmakelaar / toekomstig partner en het uitbreiden van onze dienstverlening hebben we besloten de naam te wijzigen naar JB Vastgoed Advies. Zo kunnen we ons nog meer specialiseren in ( commercieel ) vastgoed , vastgoed beheer, taxaties voor zowel woningen en bedrijfspanden, alsmede verkoop / verhuur van onze vastgoedportefeuille.

Over ons
Expertises
Onze diensten
Waarmee kunnen wij helpen?

Wij houden ons dagelijks bezig met de verhuur en verkoop, aanhuur en aankoop, taxaties/advies en beheer van commercieel onroerend goed en woningen. Hier zijn wij gedreven in en willen altijd het beste resultaat voor alle betrokken partijen. Naast een goede deal of taxatie of een nieuwe beheeropdracht halen wij ook voldoening uit netwerken en nieuwe mensen leren kennen. Wij komen graag bij u om eens kennis te maken. Ook bij ons bent u natuurlijk van harte welkom. De koffie en een goed advies staat voor u klaar.

Verkoop & verhuur

JB Vastgoed Advies is stevig geworteld in Overijssel, specifiek regio Twente. Met name in Hengelo, Enschede, Almelo, Borne en Oldenzaal kennen we de marktpartijen, overheden, beleggers, investeerders, projectontwikkelaars en andere vastgoedprofessionals. We weten precies wat er speelt, hoe de markt zich ontwikkelt én hoe we daar tijdig op kunnen anticiperen. Dat is de basis van onze online en offline marketingstrategie.

Aankoop & aanhuur

Indien u opzoek bent naar een bedrijfsobject voor uw eigen bedrijf, een belegging om uw vermogen te laten renderen of een leuke woning helpen wij u ook graag verder. Wij doen dit op diverse manieren en lichten dit graag persoonlijk toe. JB Vastgoed Advies denkt graag met u mee en zal meer dan alleen een zoekvraag in de markt uitzetten. Tevens werken wij met prestatiegerichte vergoedingen waardoor het collectief belang gewaarborgd is om het object op de meest gunstige wijze te verwerven.

Expertises
Taxatie & Advies

Het taxeren van commercieel vastgoed en woningen vereist een hoge mate van actuele vastgoedkennis, marktinzicht en gedegen financiële expertise. Met de vastgoedprofessionals van JB Vastgoed Advies bent u altijd verzekerd van de juiste taxatiewaardes. Onze gecertificeerde taxateurs hebben al talloze vastgoedeigenaren succesvol begeleid. Taxaties worden altijd uitgevoerd door taxateurs die dagelijks betrokken zijn bij commerciële transacties. Zij doorzien de markt en zorgen voor een marktconforme waardebepaling door zowel theoretische als marktkennis.

Vastgoedbeheer

JB Vastgoed Advies verzorgt vastgoedbeheer van A tot Z. Vastgoedbeheer is beschikbaar in drie modules. Vastgoedeigenaren kunnen naar wens een of meerdere modules afnemen. Bijzonder is het gebruiksvriendelijke CRM-systeem, want daardoor ontstaan korte lijnen tussen huurders, eigenaars, beheerders en leveranciers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onderstaande modules of neem direct contact op voor een kennismakingsgesprek.

Aanbod
Actueel aanbod
Vind jouw toekomstige bedrijfspand
Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!
Recensies
Tevreden klanten
Hier doen wij het voor!
“Geweldige service!”

Meedenkend en welwillend! Snel schakelen en het beste willen voor betrokken partijen. Fantastisch geholpen! Hierdoor kunnen wij doorgaan met wat we het liefst doen!

“Goede snelle service!”

Bert reageert altijd snel en kundig.

“Betrouwbaar, doen wat ze beloven”

Deskundig. Verstand van vastgoed. Goede kennis van de regio maar ook landelijk bekend