Jouw keuze
Hengelo
de Wetstraat 31-33-33A
€ 849.000,- k.k.

Omschrijving

De Wetstraat 31-33 – 33a Hengelo

In het centrum van Hengelo, op loopstand van het NS treinstation bieden wij u een fraai vrijstaand grootschalig woon-/ werk object te koop aan. Het geheel bestaat uit twee commerciële ruimtes op de begane grond van ca. 75 m². Beide units zijn momenteel verhuurd voor in totaal ca. € 1.783,38,-. Per 1 augustus 2022 gaat de huuropbrengst naar € 1.883,38 per maand exclusief btw en energie.
De twee units op de begane grond zijn geheel autonoom, ze hebben een eigen CV en hun eigen aansluiting voor gas, water en elektra, vloerverwarming, verlichting , plafond en achterom. Tevens zijn ze voorzien van keukenblok en toilet, grote stenen berging en tuinoverkapping.

De 1e etage bedraagt ca. 138 m²
De 2e etage bedraagt ca. 145 m²

De bovenwoningen zijn zo gebouwd dat het twee op zichzelf staande appartementen kunnen zijn. Huidige verkoper bewoont beide lagen. ( Bij verkoop wordt de woonruimte onbezwaard van huur opgeleverd ). Zodanig zijn ze ook vormgegeven met keuken ( met uitzondering van de 2e etage ), toilet en badkamer. De twee etages zijn bruto ongeveer 150 m² per laag. Dit is erg royaal te noemen voor een appartement in het centrum van Hengelo en tevens heeft elke laag een balkon. Het is er goed wonen, geheel in het centrum, doch op gepaste afstand van de horeca. Parkeren voor de deur, voor slechts ca. € 136,80 per jaar heb je een parkeerkaart van de gemeente Hengelo.
Ook de etages zijn voorzien van vloerverwarming en eigen aansluitingen voor gas, water en elektra. De 1e en 2e etage hebben één CV Ketel.

Bouwjaar: 1998.
De woning is voorzien van een bel-intercomsysteem
Energie label :deze wordt inmiddels aangevraagd en wordt mee geleverd bij verkoop.
Achterom is er nog een ruime tuin, met een royale berging.

Het pand is uitstekend geschikt om eventueel uit te ponden ( de appartementen en winkels los te verkopen ) dan wel als vastgoedbelegging, of zelf een appartement bewonen en het overig te verhuren / verkopen. Kortom mogelijkheden genoeg bij deze degelijk en goed gebouwde onderhouden woning met commerciële ruimte op de begane grond. Bovendien zijn er ontwikkelingsplannen voor dit gebied.

Kadastraal bekend : Gemeente Hengelo , Sectie 3218 en 3219
Perceelsgrootte : 310 m²

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Contactpersoon: de heer A.J. Mulder RMT / de heer J.V.B. Zwart RT: info@jbvastgoedadvies.nl
Tel. nummer: 074-205 10 18

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Verkoopprijs
Koopprijs
€ 849.000,- k.k.
Status
Status
Verkocht
Bouwjaar
1998

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!