Jouw keuze
Enschede
Spelbergsweg 3a
€ 1.275,- p/m
Type
Huur
Bouwjaar
1957
Woonoppervlakte
80 m2
Aantal kamers
2

Omschrijving

Per direct beschikbaar, luxe appartement in de binnenstad van Enschede!

In het centrum van Enschede en nabij Medisch Spectrum Twente is dit prachtige en moderne appartement gelegen aan de Spelbergsweg 3. Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 80 m2 en is volledig gerenoveerd. Tevens heeft dit appartement een dakterras van maar liefst 75 m2. Het appartement is gelegen in de buurt Getfert met een parkeerplaats op eigen terrein. Gezien de ligging zijn alle voorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Het appartement bestaat uit een ruime slaapkamer met een ruime kamer welke nu in gebruik is als kleedruimte, een woonkamer met veel daglicht en een prachtige open keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur, een modern en smaakvol ingerichte badkamer met douche, bad en dubbele wastafel, een separaat toilet en een technische ruimte met de cv-installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger, en tot slot een heerlijke buitenruimte die zowel vanuit de woonkamer als slaapkamer toegankelijk is.

Het appartement wordt onder andere opgeleverd met;

– Een ruimte badkamer voorzien van ligbad en aparte douchruimte;
– Keuken met diverse inbouwapparatuur en 5 pits gasfornuis;
– Aparte toiletruimte;
– Slaapkamer met inloop kledingkast;
– Houtkachel;
– Aparte ingang;
– Vloerbedekking;

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1957
– Huurprijs: € 1275,- per maand;
– Voorschot G/W/E: €150,- per maand;
– Eigen parkeerplaats;
– Waarborgsom: 1 maandverplichting, te weten € 1425,-
– Maximale huurtermijn: 1 jaar met daarna verlenging voor onbepaalde tijd.
– Huurder wordt gescreend. Hiervoor worden recente inkomensspecificaties, personalia en een verhuurdersverklaring opgevraagd.
– Verhuur vindt enkel plaats na goedkeuring verhuurder/eigenaar.

* Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Kenmerken

Verhuurprijs
Huurprijs
€ 1.275,- p/m
Status
Status
Verhuurd
Bouwjaar
1957

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!