Jouw keuze
Zutphen
Sprongstraat 5
€ 750,- p/m.
Type
Huur
Bouwjaar
1350
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te huur! Schitterend kleinschalig winkeltje te huur in een van de pittoreske winkelstraten van Zutphen

Algemeen
Midden in het centrum op een mooie zicht locatie vind je deze mooie, sfeervolle winkelruimte. Wij bieden deze ruimte in overleg met opdrachtgever aan. Deze bedrijfsruimte heeft alle mogelijkheden voor een kleinschalige winkel zoals we deze tegenwoordig kennen in Zutphen. Denk aan een kledingboetiek, een noten- en kaaswinkel, een leuke bak- of kookwinkel of bijvoorbeeld een kleine gespecialiseerde groentewinkel. Ook een kantoor zoals bijvoorbeeld een fotograaf of een reclamebureau zou hier zeer op zijn plaats zijn. De ruimte is voldoende voor ca. 6 bureaus, een grote spreektafel en kasten.

Het pand heeft een mooie, nostalgische gevel en beschikt over een beschermd stadsgezicht en archeologische waarde. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 82 m² waarvan ca. 35 m² winkeloppervlakte op de begane grond en 12 m² vide. Op de eerste verdieping is ca. 35 m² secundaire ruimte, zoals de keuken, het toilet en kantoor. De ruimte is afgewerkt met plafonds, elektra en gas en er is een keuken/pantry en toilet aanwezig.

Locatie
De Sprongstraat is zeer goed bereikbaar en maakt deel uit van het winkelrondje van Zutphen samen met de Beukerstraat, Houtmarkt en Frankensteeg en korte Hofstraat. Op 1 minuten loopafstand van de bedrijfsruimte/winkel is er voldoende parkeergelegenheid. Het station is op 5 minuten loopafstand.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de winkel betreft ca. 82 m² en is als volgt onderverdeeld:
Begane grond: ca. 35 m² vvo
Vide: ca 12 m² vvo
1e verdieping: ca. 35 m² vvo

De frontbreedte is ca. 3 meter

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn er voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
€ 750,- per maand te vermeerderen met BTW.

Voorschot g/w/e/:
Huurder dient de meters ten behoeve van de nutsvoorzieningen op eigen naam te zetten.

Opleveringsniveau
In huidige staat en onder andere voorzien van:
– Opvallend mooie gevel
– pantry
– Toiletruimte

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het object in de bestemming ‘Oude stad / Ijsselkade’ en heeft de brede bestemming ‘Centrum’.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder.

Waarborgsom
Ter grootte van een kwartaalverplichting incl. BTW.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuurder gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
In overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: dhr. Job Zwart
074-2051018

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
winkelruimte
Plaats
Zutphen
Bouwjaar
1350
Oppervlakte
Winkelruimte
82 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!