Jouw keuze
Oldenzaal
Waterwinweg ong
€ 74.860,- v.o.n.
Type
Verkoop
Bouwjaar
2020
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te koop/te huur aangeboden courante en flexibel in te delen nieuwbouwunits in diverse maatvoeringen beschikbaar!

Algemeen
Hierbij bieden wij met veel enthousiasme nieuw te bouwen bedrijfsunits aan voor de verkoop. De bedrijfsunits zijn gelegen op het fraai aangelegde bedrijventerrein Jufferbeek te Oldenzaal. Het nieuwbouwcomplex wordt gebouwd in de hoek van de Waterwinweg en is daarom een ultieme zichtlocatie en aan twee kanten ontsloten. De gemetselde gevel op de hoek van het nieuwbouwcomplex geeft het geheel een luxere uitstraling dan standaard bedrijfsunits. De hallen zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan alle milieu- en energie eisen. De hallen zijn in de basis al voorzien van overheaddeur met loopdeur, voorbereiding voor sanitair met aansluiting op het riool, monolithisch afgewerkte vloer en meterkast. Daarbij kan meerwerk op verzoek worden ingepast in de nieuwbouw. Het mogelijk om bijvoorbeeld een verdiepingsvloer te realiseren of een lichtstraat, maar ook een turn-key kantoorruimte met bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden.

Locatie
Het nieuw te bouwen bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid te Oldenzaal. Met de auto is deze locatie uitstekend bereikbaar via o.a. de N342 die op korte afstand verbonden is met de A1 richting Almelo/Deventer en Enschede/Osnabrück.

Oppervlaktes en prijzen:
Het geheel bestaat uit ca. 1571 m2 aan opstallen en ligt op een perceel van ca. 3.300 m² (indicatief en moet nog worden ingemeten). De units worden aangeboden met de volgende afmetingen en prijzen. Let op! Units kunnen eenvoudig worden samengevoegd of worden uitgebreid met bijvoorbeeld een verdiepingsvloer.

Bedrijfsunit 1: 695 m2 m² (incl. entresolvloer van ca 115 m2) – € 576.500,- v.o.n.
Bedrijfsunit 1a: 168 m² – € 162.500,- v.o.n.
Bedrijfsunit 2: 168 m² – onder optie
Bedrijfsunit 3: 75 m² – verkocht
Bedrijfsunit 3a: 75 m² – verkocht
Bedrijfsunit 4: 75 m² – onder optie
Bedrijfsunit 5: 75 m² – verkocht
Bedrijfsunit 6: 75 m² – verkocht
Bedrijfsunit 7: 75 m² – onder optie
Bedrijfsunit 8: 75 m² – onder optie

Naast de vrij op naam prijs dient onder andere rekening gehouden worden met de BTW, prijs van gekozen meerwerk en aansluitkosten voor de nutsvoorzieningen.

Let op! De units zijn ook te huur, vraag naar de voorwaarden!

Opleveringsniveau
De units worden standaard als volgt opgeleverd:
– Elke unit een eigen entree
– Monolithisch afgewerkte begane grondvloer, 1.250 kg/m2
– Geïsoleerde gevels
– Geïsoleerd dak
– Meterkast (plus 3 fase verdeelinrichting 16 ampère)
– Handbediende overheaddeur met loopdeur
– Op riool aangesloten vuilwaterafvoer

Een greep uit eventueel meerwerk
– Verdiepingsvloer
– Electrische overheaddeur
– Voorbereiding voor houten verdiepingsvloer voor de klussers
– Lichtstraat of lichtkoepel
– Eventueel ook turn-key kantoren incl. keuken en sanitaire groep mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Parkeren
De units zijn inclusief parkeerplaatsen. De aantallen zijn afhankelijk van welke unit je aankoopt maar met een minimum van 1 parkeerplaats.

Kadastraal
Op het overige buitenterrein -niet zijnde parkeerplaatsen- is er mandeligheid. Dit betekent dat je een aandeel in het geheel hebt samen met de andere eigenaren. Tevens wordt je voor een deel eigenaar in de VvE. Hier wordt o.a. de opstalverzekering voor het gehele object geregeld maar ook de onderhoudszaken en reservering voor alle aspecten die je deelt met de andere gebruikers zoals het dak en bestrating/groenvoorzieningen etc.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Oldenzaal valt het onderhavige nieuwbouwobject in het bestemmingsplan Jufferbeek-Zuid 2010 en heeft als enkel bestemming Bedrijventerrein tot en met milieu cat. 4.1. Een brede bestemming waar met vele mogelijkheden.

Aanvaarding
In overleg met de opdrachtgever. Koper en verkoper tekenen een koop-aannemingsovereenkomst.

Heeft u interesse en/of vragen over dit nieuwbouw project? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!
JB Vastgoedadvies
Bert Mulder – Bert@jbvastgoedadvies.nl
Job Zwart – Job@jbvastgoedadvies.nl
T: 074-2051018

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Plaats
Oldenzaal
Bouwjaar
2020
Oppervlakte
Perceel
88692 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!