Jouw keuze
Oldenzaal
Waterwinweg 27
€ 975,- p/m.
Type
Huur
Bouwjaar
2021
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Aan de Waterwinweg 27 in Oldenzaal mogen wij uw deze nieuwbouw bedrijfsunit aanbieden. De unit heeft een grootte van circa 150m². Uniek aanbod voor kleine bedrijven, te volle magazijnen, online winkels, ZZP’ers en mensen met een uit de hand gelopen hobby. Tevens beschikt deze unit over 2 parkeerplaatsen.

Deze unit ligt centraal gelegen op het fraai aangelegde bedrijventerrein Jufferbeek te Oldenzaal. Het nieuwbouwcomplex wordt gebouwd in de hoek van de Waterwinweg en is daarom een ultieme zichtlocatie en aan twee kanten ontsloten. De gemetselde gevel op de hoek van het nieuwbouwcomplex geeft het geheel een luxere uitstraling dan standaard bedrijfsunits. De units zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan alle milieu- en energie eisen. De units zijn in de basis al voorzien van overheaddeur met loopdeur, voorbereiding voor sanitair met aansluiting op het riool, monolithisch afgewerkte vloer en meterkast. Daarbij kan meerwerk op verzoek worden ingepast in de nieuwbouw. Het mogelijk om bijvoorbeeld een verdiepingsvloer te realiseren of een lichtstraat, maar ook een turn-key kantoorruimte met bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden.

Locatie
Het nieuw te bouwen bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Jufferbeek-Zuid te Oldenzaal. Met de auto is deze locatie uitstekend bereikbaar via o.a. de N342 die op korte afstand verbonden is met de A1 richting Almelo/Deventer en Enschede/Osnabrück.

Bijzonderheden
– Unit van circa 150 m²;
– Volledig geïsoleerd;
– Wateraansluiting;
– Elektra aansluiting (3 x 25 ampère);
– Elektrisch bedienbare overheaddeur;

Prijs
Huurprijs € 975,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
Gebruikersdeel van de VvE lasten worden doorberekend aan huurder. Huurder dient tevens nutsvoorzieningen op eigen naam te zetten.

Oplevering
In overleg is een turn key oplevering mogelijk

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Oldenzaal valt het onderhavige nieuwbouwobject in het bestemmingsplan Jufferbeek-Zuid 2010 en heeft als enkel bestemming Bedrijventerrein tot en met milieu cat. 4.1. Een brede bestemming waar met vele mogelijkheden.

Parkeergelegenheid
2 parkeerplaatsen direct nabij de bedrijfsunit gelegen.

Waarborgsom
Huurovereenkomst model ROZ 7:230a. In de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van 3 maanden opgenomen.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT
E: info@jbvastgoedadvies.nl
Tel. nummer: 074-2051018

* Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Plaats
Oldenzaal
Bouwjaar
2021
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!