Jouw keuze
Hengelo
Mosweg ong
€ 435.000,- v.o.n.
Type
Verkoop
Bouwjaar
2025
Oppervlakte
2.026 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te Koop! Nieuwbouw kantoorunits op uitstekende locatie!

Algemeen
Het object betreft een 9-tal nieuw te bouwen kantoren gelegen aan de Mosweg te Hengelo. De kantoren zijn gelegen op kantorenpark Westermaat, dat door haar centrale ligging in Twente en de naastgelegen snelweg A1 zeer goed bereikbaar is. De kantoorunits zijn tussen de 160 m² en 316 m² groot en verdeeld over twee verdiepingen. De units krijgen een moderne en luxe uitstraling en zullen zeer duurzaam worden gebouwd. Denk hierbij aan zonnepanelen, warmtepomp en uitstekende isolatiewaardes. De verwachting is dat de bouw van de kantoren in het eerste kwartaal van 2025 gestart gaat worden.

Uniek aan dit concept is dat de kantoorunits volledig “turn-key” worden opgeleverd. Dit wil zeggen dat naast de casco bouw ook het complete interieur en exterieur wordt afgebouwd. Denk hierbij aan een keukens incl. close-in boiler, vaatwasser en koelkast en sanitaire groepen gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Alle verdiepingen zijn voorzien van verwarming en koeling middels warmtepomp en airco-units. De warme lucht en koeling worden middels een air-sock afgegeven voor een zeer comfortabele afgifte en zijn per verdieping regelbaar. De vloerafwerking zal geschieden middels pvc vloer dan wel plavuizenvloer. In de muren zitten voldoende wandcontactdozen en utp bekabeling i.c.m. patchkast. Eigenlijk hoef je alleen nog je meubels mee te nemen en plug and play!

Objecten, oppervlaktes, koopprijzen en beschikbaarheid
Kantoorunit 1
Begane grond: 112 m²
Eerste verdieping: 112 m²
Totaal: 224 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 585.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 2
Begane grond: 108 m²
Eerste verdieping: 108 m²
Totaal: 216 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 545.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 3
Begane grond: 108 m²
Eerste verdieping: 108 m²
Totaal: 216 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 545.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 4
Begane grond: 158 m²
Eerste verdieping: 158 m²
Totaal: 316 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 795.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 5 – Onder optie
Begane grond: 112 m²
Eerste verdieping: 112 m²
Totaal: 224 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 585.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 6 – Verkocht onder voorbehoud
Begane grond: 115 m²
Eerste verdieping: 115 m²
Totaal: 230 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 585.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 7
Begane grond: 80 m²
Eerste verdieping: 80 m²
Totaal: 160 m²
Parkeerplaatsen: 4 stuks
€ 435.000,- V.O.N en excl. BTW.

Kantoorunit 8
Begane grond: 108 m²
Eerste verdieping: 108 m²
Totaal: 216 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 545.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Kantoorunit 9
Begane grond: 112 m²
Eerste verdieping: 112 m²
Totaal: 224 m²
Parkeerplaatsen: 5 stuks
€ 585.000,- V.O.N. en excl. BTW.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoren complex is gelegen op de kantorenpark Westermaat. Deze locatie kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid middels de naastgelegen snelweg A1. Eveneens bevindt het kantoorgebouw zich nabij de belangrijkste toegangsweg van en naar Hengelo. Kantorenpark Westermaat heeft een eigen busstation met een rechtstreekse verbinding met Hengelo CS. In de directe nabijheid ( afslag A1 Hengelo West ) is Hotel Restaurant Van der Valk gelegen.

Parkeren
Bij de koopprijzen zijn de parkeerplaatsen inbegrepen. De kantoren beschikken ieder over 5 parkeerplaatsen en kantoorunit 7 beschikt over 4 parkeerplaatsen. Daarnaast beschikt het openbaar terrein ook over voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan betreft ”Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming ”Bedrijventerrein – Kantoor”, met functieaanduiding ”bedrijf tot en met categorie 3.1”. Hieronder vallen onder andere financiële instellingen, verzekeringswezen, reclamebureaus, uitzendbureaus, onderwijsinstellingen en overige zakelijke dienstverlening. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Courantheid
Het object is zeer courant te noemen. De vraag naar zelfstandige kantoorruimte met deze grootte qua m² is hoog en het aanbod is laag. Momenteel worden er weinig soortgelijke kantoorunits in de omgeving aangeboden. Vaak bent u met deze metrages aangewezen op een kantoorverzamelgebouw. Nu koopt u uw eigen kantoor, binnen een representatief kantorencomplex !

Vereniging van Eigenaars
De kantoorunits vallen onder een nog op te richten Vereniging van Eigenaars. De kosten zullen ca. € 250,- per maand per kantoorunit bedragen. De kosten zijn o.a. voor opstalverzekering, glasbewassing, onderhoud buitenterrein en reservering onderhoud.

Opleveringsniveau:
– PVC/plavuizen vloeren;
– Wandafwerking incl. inbouw wand contactdozen en voldoende patch punten met utp-bekabeling;
– Pantry (op de begane grond);
– Toiletten (op de begane grond en eerste verdieping);
– Voorzien van warmte pomp t.b.v. verwarming in het hele object;
– en een airco-unit t.b.v. gekoelde lucht;
– Koude- en warme lucht wordt middels airsocks afgegeven (zeer comfortabel);
– Patch kast;
– PV-installaties op het dak;
– Vrij op naam prijs (transactiekosten notaris zijn voor rekening van verkoper).

Aankoop informatie
Er is sprake van een gescheiden koop- en aannemingsovereenkomst. De koopovereenkomst wordt aangegaan met de projectontwikkelaar en de aannemingsovereenkomst met de aannemer. Door het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst gaan verkoper en koper een overeenkomst aan. Deze koop- en aannemingsovereenkomst verplicht de verkoper onder meer tot levering van het grondperceel en de bouw van het nieuwe kantoorpand. De koper is hierdoor verplicht de koopprijs te betalen. Een kopie van de koop- en aannemingsovereenkomst wordt naar de projectnotaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht (ofwel de akte van levering) kan voorbereiden. Na ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst wordt door de verkoper een factuur verstuurd naar de koper waarop de koopsommen en de reeds vervallen bouwtermijnen in rekening worden gebracht. Deze nota wordt bij de notaris verrekend zodra er juridisch wordt geleverd. Als de eigendomsoverdracht nog niet geschied is heeft u automatisch uitstel van betaling, zoals dat in de overeenkomst staat. Over de verschuldigde maar nog niet betaalde termijnen wordt de overeengekomen rente berekend, die bij de notariële eigendomsoverdracht met u wordt verrekend. Telkens wanneer de bouw zover gevorderd is dat een van de termijnen vervallen is ontvangt u van de verkoper een verzoek tot betaling.

Omzetbelasting
Over de koopprijs dient omzetbelasting betaald te worden.

Aanvaarding
In overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: de heer A.J. Mulder RT/RM en de heer J.V.B. Zwart RT
074-205 10 18

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Hengelo
Bouwjaar
2025
Oppervlakte
Perceel
2489 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!