Jouw keuze
Hengelo
Jan Tinbergenstraat ong
€ 1.399.000,- v.o.n. of € 99.000,- p/j.
Type
Verkoop / Verhuur
Bouwjaar
2024
Oppervlakte
492 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP! FRAAI NIEUWBOUW KANTOORVILLA GELEGEN OP UITSTEKENDE LOCATIE IN HENGELO!

Algemeen
Op het Businesspark Westermaat Campus wordt een prachtig zelfstandig kantoorgebouw gerealiseerd verdeeld over 3 bouwlagen. Het object is uitstekend te gebruiken door één partij maar zeker ook door een eindgebruiker die bijvoorbeeld de begane grond gaat verhuren aan een derde. Zodoende kan je het pand op de groei aankopen. Het object is zeer hoogwaardig opgetrokken en wordt nagenoeg turnkey opgeleverd. Denk hierbij aan volledig klimaatsysteem, sanitaire groepen en keukens op elke bouwlaag, vloer afwerking middels pvc i.c.m. tapijttegels en wandafwerking middels gestucte wanden, verlichting, patchkast met utp bekabeling, wandcontactdozen etc etc. Kijk verder in de technische omschrijving in de bijlage voor het volledige opleveringsniveau. Of neem contact met ons kantoor op voor een vrijblijvend verkoopgesprek voor een verdere toelichting.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoor is gelegen op de Westermaat Campus. De Campus is een van de jongste en mooiste Businessparken van de regio. Het heeft een sociaal karakter en biedt een warm onthaal aan bezoekers en ondernemers. Het park heeft een Campus Business Center wat dé ontmoetingsplaats is. In het Business Center kunnen omliggende bedrijven vergaderen en lunchen. Een belangrijke kernwaarde van de Campus is duurzaamheid. Het park heeft een mooie uitstraling, voorzien van leuke wandelroutes en een grote vijver. Op de Westermaat Campus zijn onder andere Sensata, Unit4, Silk-ka, Trumpf en Electromach gevestigd. De kantoren hebben een uitstekende bereikbaarheid voor zowel eigen als openbaar vervoer. De Rijkssnelweg A1 is binnen enkele rijminuten bereikbaar en is er een bushalte gelegen op zeer korte afstand.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan betreft ”Bedrijventerrein Westermaat” met als enkelbestemming ”Bedrijventerrein – Campus”. Hieronder vallen onder andere financiële instellingen, verzekeringswezen, reclamebureaus, uitzendbureaus en onderwijsinstellingen. Voor meer informatie over de bestemming kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Bijzonderheden/opleveringsniveau
– Modern uitgeruste toiletgroepen;
– Diverse pantrys voorzien van vaatwasser, close-in boiler en koelkast;
– Efficiënte werkplekverlichting;
– Wandcontactdozen en data-aansluitingen;
– Eigen patchkast aangesloten aan glasvezel verbinding en voorzien van utp bekabeling in de kantoorruimtes;
– Warmtepomp;
– Airco;
– Warmte en koude behandeling/afgifte middels air sock;
– Uitgebalanceerde ventilatie;
– Zonnepanelen;
– Hoogwaardige isolatie;
– Ruime parkeermogelijkheden (standaard 14 parkeerplaatsen en optioneel 6 erbij te kopen/huren);
– Flexibele indeling;
– Laadpalen voor elektrische auto’s;
– Vloer- en wandafwerking;
– Groenonderhoud wordt verzorgd en betaald door parkmanagement Westermaat Campus.

Let op: in overleg is een ander opleveringsniveau mogelijk!

Indeling ‘Brick’:
– Begane grond: ca. 158 m²;
– 1e verdieping: ca. 169 m²;
– 2e verdieping: ca. 143 m²;

Prijzen incl. 14 parkeerplaatsen:
Koopprijs: € 1.399.000,- v.o.n. excl. BTW.
Huurprijs: € 99.000,- excl. BTW.
6 extra parkeerplaatsen: prijs op aanvraag.

Parkmanagement
Alle vastgoedeigenaren zijn samen verenigd in de Coöperatieve Vereniging Parkmanagement Campus. Samen borgen zij dat hun investering in het vastgoed een toekomst vaste investering is én dat gebruikers kunnen werken in een prachtige parkachtige omgeving. Voor het Businesspark is Parkmanagement ingericht zodat de juiste uitstraling van het terrein geborgd blijft. Voor meer informatie over het Parkmanagement kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Koop-/aannemingsovereenkomst:
Door het ondertekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst gaan verkoper en koper een overeenkomst aan. Deze koop-/aannemingsovereenkomst verplicht de verkoper onder meer tot levering van het grondperceel en de bouw van het nieuwe kantoorpand. De koper is hierdoor verplicht de koopprijs te betalen. Een kopie van de koop-/aannemingsovereenkomst wordt naar de projectnotaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht (ofwel de akte van levering) kan voorbereiden. Na ondertekening van de koop-/ aannemingsovereenkomst wordt door de verkoper een factuur verstuurd naar de koper waarop de koopsommen en de reeds vervallen bouwtermijnen in rekening worden gebracht. Deze nota wordt bij de notaris verrekend zodra er juridisch wordt geleverd. Als de eigendomsoverdracht nog niet geschied is heeft u automatisch uitstel van betaling, zoals dat in de overeenkomst staat. Over de verschuldigde maar nog niet betaalde termijnen wordt de overeengekomen rente berekend, die bij de notariële eigendomsoverdracht met u wordt verrekend. Telkens wanneer de bouw zover gevorderd is dat een van de termijnen vervallen is ontvangt u van de verkoper een verzoek tot betaling.

Er is geen vereniging van eigenaren van toepassing!

Omzetbelasting
Over de koopprijs dient omzetbelasting betaald te worden ter grootte van 21% over het gehele aankoopbedrag.

Aanvaarding
Nader te bepalen.

Heeft u interesse en/of vragen over dit nieuwbouwproject? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

Contact JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: De heer J.V.B. Zwart RT/De heer A.J. Mulder RM RT
Tel: 074-205 10 18

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Hengelo
Bouwjaar
2024
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!