Jouw keuze
Hengelo
Bevrijderslaantje 1
€ 32.500,- p/j.
Type
Huur
Bouwjaar
2005
Oppervlakte
268 m2
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te huur! Representatieve ruimte met een moderne uitstraling

Algemeen
Te huur een representatieve kantoor-/winkel-/praktijkruimte met een moderne uitstraling, gelegen in het winkelgebied aan de rand van de binnenstad van Hengelo, het Bevrijderslaantje. Deze kantoor-/winkel-/praktijkruimte is geheel gelegen op de begane grond en beschikt over een grote pui.

Locatie
De ruimte is gelegen op een fraaie zicht locatie aan de rand van de binnenstad van Hengelo. Het object ligt op de hoek van de drukke Deldenerstraat en Langestraat. Het pand zal hierdoor veel aandacht trekken van langskomend verkeer. De commerciële ruimte is direct tegenover het nieuwe stadskantoor gelegen.

Bereikbaarheid
Het object is gelegen op de hoek van een drukke weg in het centrum van Hengelo. In de directe omgeving zijn meerdere parkeergarages gesitueerd. Daarnaast is het object eveneens goed bereikbaar middels openbaar vervoer.

Oppervlakte
Begane grond, ca. 268 m².

Opleveringsniveau
– toilet;
– douche;
– keukenblok;
– verlichtingsarmaturen;
– gladde afgewerkte coatingvloer;
– 1 eigen parkeerplaats, mogelijk met nog een parkeerplaats uit te breiden.

Parkeren
De parkeervoorzieningen in het centrum van Hengelo zijn goed. In de nabije omgeving zijn de parkeergarages Thiemsbrug, Q-Park de Brink gelegen. Daarnaast beschikt het object over een eigen parkeerplaats, waarbij de mogelijkheid bestaat om nog met een parkeerplaats uit te breiden.

Bestemming
”Centrum 2013” met de bestemmingen ”Kantoor, detailhandel en dienstverlenende instellingen”.

Huurprijs
€ 32.500,- per jaar te vermeerderen met BTW en energie.

Servicekosten
Niet van toepassing.

Huurperiode
In overleg doch minimaal 3 tot 5 jaar.

Waarborgsom
Ter grootte van drie (3) maanden huur.

Aanvaarding
In overleg.

Omzetbelasting
Huurder en verhuurder opteren voor een BTW belaste verhuur. Indien op basis van de BTW wetgeving huurder niet aan het criterium: “meer dan 90% BTW belaste prestaties te verrichten” voldoet, en zodoende het verzoek om BTW belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, zal de huurprijs worden verhoogd met een nader overeen te komen percentage.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: De heer Bert Mulder of de heer Job Zwart
074-205 10 18

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
kantoorruimte
Plaats
Hengelo
Bouwjaar
2005
Oppervlakte
Winkelruimte
268 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!