Jouw keuze
Enschede
Noorderhagen 69
€ 2.400,- p/m.
Type
Huur
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te huur aangeboden, winkelruimte tegenover de JUMBO supermarkt en naast de Mitra!

Algemeen
In de drukbezochte Irene Promenade in Enschede bieden wij u op een goed bereikbare locatie deze fraaie winkelruimte aan voor de verhuur! De unit is op een bekende en goede zicht locatie gelegen tegenover de Jumbo, waardoor het beschikt over een groot aantal passanten.
We hebben hierbij naast deze winkelruimte een 5 tal andere winkels (gelegen in de Irene Promenade) in de verhuur variërend in grootte van ca. 119 m² tot ca. 1.500 m² indien bepaalde winkels worden samengevoegd. Daarbij is de visie van de eigenaar om de Irene Promenade te revitaliseren inclusief het geven van een nieuwe naam en imago. Inmiddels hebben tevens diverse gespreken met de Gemeente Enschede plaatsgevonden welke tevens haar steentje gaat bijdragen.

Locatie
Onderhavige winkelruimte is gelegen op misschien wel de beste locatie in de Irene Promenade. Tegenover de winkelruimte is een JUMBO supermarkt gelegen welke zich kenmerkt door consumenten met een dagelijks aankoopkarakter. Lees, klein aantal aankopen met een hoge frequentie.
Het object is goed te bereiken middels openbaar- en eigen vervoer. Daarbij beschikt dit winkelcentrum over een grote parkeergarage. Hierdoor kenmerkt de Irene Promenade zich als een winkelcentrum welke in trek is door de vele Duitse bezoekers.

Oppervlakte
De winkelunit beschikt over een oppervlakte van ca. 160 m².

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau
Het object wordt o.a. opgeleverd met de volgende voorzieningen:
– De Irene Promenade is te bereiken via drie entrees;
– De ontsluiting van onderhavige winkelruimte is gelegen direct tegenover de JUMBO Supermarkt;
– Zeer brede frontbreedte;
– Een eigen sanitaire groep;
– Voorzien van een eigen pantry;
– Systeemplafond met LED verlichtingsarmaturen;
– Plavuizen vloer;
– Diverse water toe- en afvoer punten in de vloer, ideaal geschikt voor een kapperszaak of bijvoorbeeld een manicure-pedicure zaak.
– Passanten zijn er al vanwege de goed lopende JUMBO supermarkt!

Bestemmingsplan
Het object valt binnen bestemmingsplan ‘Binnenstand 2016’ met als enkelbestemming ‘Detailhandel’ met op sommige plekken de functie-aanduiding ‘hopreca-3’ en ‘detailhandel-1’.
Voor de volledige bestemmingsplaninformatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Parkeren
U kunt betaald parkeren in de Irenegarage, welke gevestigd is naast de Irene Promenade.

Huurprijs
€ 2.400,- per maand te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Van toepassing. Voorschot van de servicekosten is nader te bepalen naar aard van de huurder. Het object beschikt over tussenmeters in de hoofdmeterkast waardoor je het daadwerkelijk eigen verbruik betaald op basis van nacalculatie. Daarbij wordt via de servicekosten ook diverse algemene zaken gereld zoals schoonmaak van de gang- en trapzones, glasbewassing etc.

Huurperiode
Uitgangspunt is 5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorgaande aan de expiratiedatum.

BTW
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW vervangende opslag worden berekend.

Huurovereenkomst
Conform ROZ model winkelruimte

Zekerheidsstelling
Ter grootte van 3 maanden huurverplichting exclusief BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Aanvaarding
In overleg.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

JB Vastgoed Advies
De heer J.V.B. Zwart RT en/of de heer A.J. Mulder RM RT
Tel. 074-205 10 18
E: info@jbvastgoedadvies.nl

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
winkelruimte
Plaats
Enschede
Oppervlakte
Winkelruimte
160 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!