Jouw keuze
Enschede
Josink Esweg ong
Prijs op aanvraag
Type
Verkoop
Status
Verkocht

Omschrijving

Te koop! Eén van de mooiste Kavels gelegen in Enschede, op bedrijventerrein ”Josink Es”

Algemeen
Op bedrijventerrein ”Josink Es” bieden wij deze bedrijfskavel aan van circa 3.603 m² voor de verkoop. De kavel is gelegen nabij de Westerval en direct nabij de singels van Enschede. De Westerval is één van de belangrijkste invalswegen van Enschede.
De ”Josink Es” is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein die zich van andere bedrijventerreinen onderscheidt door haar kwaliteit en duurzaamheid.

Oppervlakte
De oppervlakte van de kavel bedraagt ca 3.603 m².

Kadastrale gegevens
Gemeente: Lonneker
Sectie: N
Nummer: 11638
Groot: 3.603 m²

Locatie
De kavel is gelegen op bedrijventerrein Josink Es. Het terrein is gelegen aan de westzijde van Enschede direct aan de Westerval. De Westerval is de hoofdinvalsweg aan de westkant van Enschede, nabij de A35. Een aantal mooie bedrijven in de nabije omgeving zijn Zenna Laser Solutions, KATO Kantoorinrichting & Projecten, Atricom B.V., Drukkerij Roelofs en Asito.

Bereikbaarheid
De kavel is uitstekend bereikbaar per (vracht)auto. De op- en afritten van de A35 zijn binnen enkele minuten te bereiken. Dit geldt tevens voor het centrum van Enschede, welke binnen 5 minuten te bereiken is. Daarbij is de kavel ook goed te bereiken per openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 12 minuten loopafstand, aan de Usselerrondweg.

Bestemmingsplan
De bouwgrond valt binnen bestemmingsplan ”Stadsveld–Pathmos 2019” met als bestemming ‘Bedrijventerrein’ (bedrijven tot en met categorie 3.2)

Vraagprijs
Op aanvraag.

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: de heer A.J. Mulder RT/RM en de heer J.V.B. Zwart RT
074-205 10 18

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
bouwgrond
Plaats
Enschede
Oppervlakte
Perceel
3603 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!