Jouw keuze
Enschede
Beckumerstraat 18
Prijs op aanvraag
Type
Verkoop / Verhuur
Status
Verhuurd

Omschrijving

Te huur – te koop! Karakteristiek multifunctioneel winkelpandje te Boekelo op top locatie!

Algemeen
Misschien wel het mooiste multifunctionele winkelpandje van Boekelo is momenteel te huur. Ideaal geschikt voor het houden van kantoorruimte, dienstverlenende beroepen, maatschappelijk of horeca. De winkel welke oorspronkelijk gebouwd is omstreeks 1900 is geheel gerenoveerd. Dit is op een hoogwaardige manier uitgevoerd wat zich onder andere uit in een volledig vernieuwd en geïsoleerd dak, nieuwe kozijnen met HR++ beglazing, nieuwe geïsoleerde vloer, gevelrenovatie inclusief knipvoeg en volledig opnieuw in de lak. De winkelruimte beschikt over een mooie verkoopoppervlakte, eigen meterkast en kantineruimte met sanitaire groep, thans momenteel nog volledig casco en dient door de huurder en/of in overleg met verhuurder afgebouwd te worden. Kortom nog volop mogelijkheden! De bovenwoning is verhuurd.

Locatie
De Beckumerstraat is de doorlopende weg van Beckum tot aan Usselo. Het object is op goede stand gelegen midden in het dorp en zeer goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de winkel betreft 95 m².

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn er voldoende openbare parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
€ 1.100,- per maand vrij van BTW.

Koopprijs
Op aanvraag.

Opleveringsniveau
In huidige staat, thans is verhuurder bereidt mee te denken met een potentiële huurder over het opleveringsniveau als de verdere huurcondities daar naar zijn.

Huurtermijn
In overleg met verhuurder, thans is het uitgangspunt een lange termijn relatie op te bouwen tussen verhuurder en huurder.

Waarborgsom
In overleg. Uitgangspunt is dat huurder een financiële zekerheid dient te stellen ter grootte van een kwartaal betalingsverplichtingen.

Omzetbelasting
De huurprijs is vrij van BTW.

Aanvaarding
Op korte termijn, thans in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: De heer Bert Mulder of de heer Job Zwart
074-205 10 18

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
winkelruimte
Plaats
Enschede
Oppervlakte
Winkelruimte
95 m2
Perceel
1907 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!