Jouw keuze
Almelo
Slachthuiskade unit 3 en 4 ong
€ 995,- p/m.
Type
Huur
Bouwjaar
2023
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Courante nieuwe bedrijfsunits te huur van 150 m² en 200 m²! Turn-key oplevering in overleg mogelijk!

Aan de Slachthuiskade (unit 3 en 4) te Almelo mogen wij uw deze nieuwbouw bedrijfsunits aanbieden. De units hebben een grootte van circa 150m² en 200 m². Uniek aanbod voor kleine bedrijven, te volle magazijnen, online winkels, ZZP’ers en mensen met een uit de hand gelopen hobby. Tevens beschikken deze units over elk 2 eigen parkeerplaatsen per unit!

Deze unit ligt centraal gelegen op het fraai aangelegde bedrijventerrein Slachthuiskade te Almelo. Het complex word gebouwd tussen het spoor en het kanaal. De betreffende units zijn direct aan de straat zijde gelegen en hebben een gaaf uitzicht over het kanaal en de fabriek van Bolletje. Daarbij is de ontsluiting uitstekend. Je kan eenvoudig met een busje of vrachtwagen achteruit insteken in de hal. De units zijn volledig geïsoleerd en voldoen aan alle milieu- en energie eisen. De units zijn in de basis al voorzien van overheaddeur met loopdeur, voorbereiding voor sanitair met aansluiting op het riool, monolithisch afgewerkte vloer en meterkast. Daarbij kan meerwerk op verzoek worden ingepast in de nieuwbouw. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een verdiepingsvloer te realiseren of een lichtstraat, maar ook een turn-key kantoorruimte met bedrijfsruimte behoort tot de mogelijkheden. De pui op de verdieping zit er al voor een mooi uitzicht op het kanaal!

Indeling
De bedrijfsruimtes zijn gelegen op de begane grond. Het vervaardigen van een entresolvloer behoort tot de mogelijkheden in overleg met de verhuurder.

Huurprijzen
unit 3, 150 m² – € 995,- per maand excl. BTW.
unit 4, 200 m² – € 1.295,- per maand excl. BTW.

Servicekosten
Gebruikersdeel van de VvE lasten worden doorberekend aan huurder. Deze kosten dienen nader bepaald te worden. Huurder dient tevens nutsvoorzieningen op eigen naam te zetten.

Bijzonderheden/voorzieningen
– Unit van circa 150 m² en 200 m²;
– Volledig geïsoleerd;
– Wateraansluiting;
– Elektra aansluiting (3 x 25 ampère);
– Elektrisch bedienbare overheaddeur;
– Meerwerk opties mogelijk in overleg met verhuurder;
– Turnkey opleveringsniveau mogelijk, uitgangspunt is dat de investering verdisconteert wordt in de huurprijs.

Locatie /bereikbaarheid
Het nieuw te bouwen bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Slachthuiskade te Almelo. Met de auto is deze locatie uitstekend bereikbaar via o.a. de Weezebeeksingel die op korte afstand verbonden is met de A35 richting Enschede/Deventer.

Parkeergelegenheid
Bij het gehuurde zijn per unit 2 parkeerplaatsen inbegrepen.

Oplevering
Casco, echter in overleg is een turn key oplevering mogelijk.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Almelo valt het onderhavige nieuwbouwobject in het bestemmingsplan Dollergoor-Slachthuiskade en heeft als enkel bestemming Bedrijf tot en met milieu cat. 3.2. Een brede bestemming waar met vele mogelijkheden.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 jaren met een verlenging van 5 jaren. Afwijken is mogelijk in overleg met verhuurder.

Opzegtermijn
Uitgangspunt is een opzegtermijn van 12 maanden.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidsstelling
In de huurovereenkomst wordt een waarborgsom van 3 maanden opgenomen.

Omzetbelasting
De huurprijs is belast met 21% BTW. Bent u niet BTW plichtig? Ook geen probleem, vraag naar de voorwaarden.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding in overleg
Thans is de oplevering van de nieuwbouw gepland voor eind Q2/begin Q3 2023.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT
E: info@jbvastgoedadvies.nl
Tel. nummer: 074-2051018

* Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Plaats
Almelo
Bouwjaar
2023
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!