Jouw keuze
Almelo
Grotestraat 6a
€ 750,- p/m.
Type
Huur
Bouwjaar
1926
Status
Verhuurd

Omschrijving

Te huur! Karakteristieke multifunctionele winkelruimte op goede locatie gelegen in Almelo!

Algemeen
Midden in het centrum op een mooie zicht locatie, in de Grotestraat Noord, vind je deze mooie, sfeervolle winkelruimte/kantoorruimte. Wij bieden deze ruimte te huur aan per 1 februari 2021 of eerder in overleg. Deze winkelruimte heeft alle mogelijkheden voor de kleinschalige winkel zoals we deze tegenwoordig kennen in Almelo. Denk aan een kledingboetiek, een noten- en kaaswinkel, een leuke bak- of kookwinkel of bijvoorbeeld een kleine gespecialiseerde groentewinkel. Ook een creatief kantoor zoals bijvoorbeeld een fotograaf of reclamebureau zou hier zeer op zijn plaats zijn.

Het totale pand is een jaar geleden volledig gerestaureerd en gemoderniseerd. De winkel zit tegenover Rohof Schoenen, de Broodbode en Zie, Hoor & Leef en naast Aan Tafel Geschenken. De drukke winkelstraat Oranjestraat ligt vlak om het hoekje. Grotestraat Noord is ondertussen een van de gezelligste stukjes geworden van de stad Almelo met een geheel eigen identiteit. Rondje Noord zoals de winkeliers van Oranjestraat, Molenstraat, Doelenstraat en Grotestraat Noord dit stuk noemen, organiseert gezamenlijk al jaren een zeer succesvolle nostalgische kerstmarkt maar ook tal van andere leuke activiteiten.

Locatie
De Grotestraat Noord is zeer goed bereikbaar. De straat vormt een van de centrale aders richting de rest van het centrum en rondom is er voldoende parkeergelegenheid op 2 minuten loopafstand van de winkel. Het station is op 5 minuten loopafstand.

Oppervlaktes
De totale oppervlakte van de winkel betreft ca. 65 m².

Parkeren
In de directe omgeving van het object zijn er voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Huurprijs
€ 750,- per maand te vermeerderen met BTW.

Voorschot g/w/e:
Voorschot gas, water, electra en extra diensten: € 160,- per maand, excl. btw (inclusief o.a. glasverzekering, servicecontract cv, servicecontract brandblusapparaat, glazenwassen buitenzijde).

Opleveringsniveau
In huidige staat en onder andere voorzien van:
– Opvallend mooie gevel
– Mooie pantry
– Toiletruimte
– Kleinschalige/separate extra opslag aan de achterzijde van het object
– Geen promotiekosten

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Almelo valt het object in de bestemming ‘centrum’ en heeft de brede bestemming ‘Gemengd – 2’.
Hierin valt onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca cat 1 en 4.

Huurtermijn
Uitgangspunt is 5 + 5 jaar, thans in overleg met verhuurder.

Waarborgsom
Ter grootte van een kwartaalverplichting incl. BTW.

Omzetbelasting
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuurder gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Aanvaarding
Per 1 februari 2021, eventueel eerder in overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

JB Vastgoedadvies
Contactpersoon: dhr. Job Zwart of dhr Bert Mulder
074-2051018

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
winkelruimte
Plaats
Almelo
Bouwjaar
1926
Oppervlakte
Winkelruimte
65 m2
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!