Jouw keuze
Almelo
George Breitnerstraat 12
€ 950,- p/m.
Type
Huur
Bouwjaar
2021
Status
Beschikbaar

Omschrijving

Te huur! Ruime bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Ossenkoppel’. 

Algemeen
Aan de George Breitnerstraat 12 op het bedrijvenpark “Ossenkoppelerhoek” is het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Ossenkoppel’ ontwikkeld. Het gebouw bestaat uit 6 bedrijfsunits. Unit 12A is beschikbaar en heeft een oppervlakte van 185 m² en beschikt over o.a. deels hand en deels elektrisch bedienbare roldeuren, een betonnen vloer en een meterkast.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen op bedrijvenpark “Ossenkoppelerhoek” nabij winkelcentrum Vincent van Goghplein. Er is een snelle verbinding met de A35. De omliggende bebouwing bestaat voornamelijk uit bedrijfspanden variërend in aard en omvang. De objecten zijn zeer goed bereikbaar. De op- en afritten van de A35 zijn met 5 minuten te bereiken via de Schuilenburgsingel. In de nabijheid is een bushalte gelegen.

Parkeervoorzieningen
Gratis parkeren in de directe omgeving. Daarbij is het buitenterrein zo ingedeeld dat je op eigen terrein kan rangeren met de auto (met aanhanger). 

Bestemmingsplan
Het object maakt deel uit van het bestemmingsplan “Ossenkoppelerhoek” met enkel bestemming bedrijf cat. 1 en 2 en sportcentrum. 

Indeling
Het bedrijfsverzamelgebouw is gerealiseerd in een gesloten vorm, waarbij de units zijlings aan elkaar zijn gebouwd. De units hebben een stramienmaat van 3,6 en 17,60 meter en zijn circa 3,80 meter hoog, voorzien van een eigen entree, met deel hand en deels elektrisch bedienbare roldeuren, meterkast en een betonvloer. 

Oppervlakten en prijzen
12A – 185 m² – € 1.125,- euro per maand excl. BTW incl. voorschot service kosten (G/W/E)

Servicekosten:
De bedrijfshallen beschikken over eigen tussenmeters in de centrale meterkast, deze wordt door verhuurder op jaarlijkse basis met het voorschot bedrag na gecalculeerd. 

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Opleveringsniveau
– Volledig eigen unit met overheaddeur en aparte loopdeur;
– Scheidingswanden met brandpreventie van 60 minuten vertraging;
– Monolithische betonnen vloer met een draagvermogen van 1250 kg/m2;
– Kunststof kozijnen met HR++ glas;
– Geïsoleerd dak en nieuw overlaagd;
– Riool afdoppunten en eigen tussen meters in de centrale meterkast;
– Eigen wateraansluiting;
– Eigen groepenkast in de ruimte;
– Verder casco opleveringsniveau, op verzoek van huurder wilt verhuurder graag meedenken in een turn-key opleveringsniveau, vraag naar de voorwaarden!

Huurperiode:
Uitgangspunt is een huurtermijn van minimaal één jaar. Het huurcontract is gebaseerd op het model kantoorruimte 7:230a ruimte zoals is vastgesteld door de Raad Onroerende Zaken (ROZ) .

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting. 

Omzetbelasting:
De huur en servicekosten worden belast met 21% btw. Ben je geen BTW ondernemer? Vraag naar de voorwaarden!

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT / Bert Mulder RM/RT
E: info@jbvastgoedadvies.nl
Tel. nummer: 074-2051018

De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Plaats
Almelo
Bouwjaar
2021
Locatie

Ruimte bekijken?

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging met een van onze makelaars!

Brochure

Wil je meer weten over deze woning, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze per post of download de PDF hieronder

Benieuwd naar onze dienst-verlening? Neem contact met ons op!
Ja dat wil ik!